مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

بازار کار
استارت آپ
لایف استایل
پزشکی و سلامت
آموزش
سرگرمی

۷ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

ادامه تحصیل در اتریش

کشور اتریش در بین کشور های پرطرفدار قرار گرفته است از این رو ادامه تحصیل در اتریش یکی از انتخاب های پر طرفدار در بین دانشجویان ایرانی می باشد. ادامه تحصیل در اتریش به دلیل سیستم آموزشی قوی و همچنین هزینه های کم تحصیلی، بسیار رایج و پر طرفدار بوده و هدف بیشتر دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند. دانشگاه های کشور اتریش نیز در بین دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم قرار گرفته اند. علاوه بر این ها این کشور از شرایط اجتماعی و تحصیلی بالایی برخوردار بوده و در این کشور برای دانشجویان بین المللی ارزش زیادی قائل می شوند. در ادامه تحصیل در اتریش در مقاطع مختلف در اتریش را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

پروسه پذیرش دادن از طرف یک دانشگاه چطور انجام میشود؟

برای تحصیل در اتریش مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه های ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل است. این مسئله اصلی ترین شرط برای گرفتن پذیرش است. در واقع دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران را به منزله امتیاز اصلی دادن پذیرش تحصیلی می دانند و پس از آن معدل و نمرات شخص مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری در رشته مورد درخواست در ایران به منزله نگرفتن پذیرش می باشد. معمولا بین ۴ هفته تا ۶ هفته طول می کشد تا دانشگاه پس از دریافت مدارک نتیجه را با پست ارسال کنند. توجه داشته باشید که تغییر رشته تحصیلی فقط با داشتن ۵ سال بدون وقفه برگ معرفی به شهرداری (Meldezettel ) و ۵ سال بدون وقفه بیمه امکان پذیر می باشد.

ادامه تحصیل در اتریش

اتریش به دلایل گوناگونی مقصد بسیاری از دانشجویان برای تحصیل می باشد ، هزینه های دانشگاه های اتریش بسیار پایین و مقرون به صرفه می باشد به طور متوسط هزینه هر ترم تحصیل در اتریش برای دانشجویان بین الملل بین ۳۸۰ تا ۷۵۰ یورو می باشد ، دانشگاه های اتریش جزء آن دسته از دانشگاه هایی می باشد که بدون مدرک زبان هم میتوان پذیرش دریافت نمود ، اتریش دارای هم دانشگاه های دولتی همانند دانشگاه ملی وین و هم دانشگاه های خصوصی همانند IBS می باشد ، دانشگاه های اتریش در تمامی مقاطع هم به زبان آلمانی و هم زبان انگلیسی دروس را ارائه می نمایند ، یکی از مهترین شرایط تحصیل در اتریش و اخذ پذیرش تحصیل در دانشگاه های دولتی ایران می باشد چراکه به تازگی دانشگاه های آزاد ایران را قبول ندارد ،بنابراین دانشجویان دانشگاه سراسری می توان شانس خود را برای پذیرش از دانشگاه های اتریش امتحان نمایند .

هزینه تحصیل در اتریش

اتریش مهد موسیقی و معماری در دنیا بوده و دانشجویان فارغ التحصیل مخصوصا در این رشته ها دارای امتیاز بالایی در کل دنیا جهت ادامه تحصیل در اتریش و کار می باشند. و هزینه های تحصیل دانشگاه ها ی معماری و موسیقی در تمامی مقاطع و درتمام رشته ها تک نرخی و تقریبا رایگان می باشد.شهریه هر ترم ۳۸۰ یورو ( نصف شهریه دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس و یک چهارم شهریه دانشگاه آزاد در مقطع فوق لیسانس) می باشد، که با شرایط معدلی مختلف بیشتر این مبلغ نیز به دانشجو مسترد می گردد

ادامه تحصیل در اتریش در مقطع لیسانس

برای ادامه تحصیل در کشور اتریش در مقطع لیسانس و اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش در وهله ی اول شما می بایست مدرک دیپلم خود را به همراه قبولی در کنکور سراسری به همراه داشته باشید.کشور اتریش (Austria) با داشتن دولتی که سعی کرده اقتصاد آلمان را سرلوحه اقتصاد جامع خود و آسایش و رفاه کشورهایی نظیر سوئیس را سرلوحه کار خویش قرار دهد، از طرفی میتواند مقصدی مناسب برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اتریش و اروپا و از طرفی اقامتگاه مناسبی جهت بنا نهادن شرایط ادامه زندگی برای افراد با شرایط متفاوت می باشد.تحصیلات در کشور اتریش هنوز به صورت رایگان ( با هزینه بسیار ناچیز ) صورت میگیرد و این کشور با توجه به جمعیت بسیار کمی که دارا می باشد، شرایط اخذ ویزای تحصیلی و اقامت در این کشور را تسهیل نموده است. زبان اصلی کشور اتریش آلمانی است .افراد در مقطع کارشناسی در اتریش می توانند در انواع رشته ها تحصیل نمایند. طول مدت تحصیلات کارشناسی در اتریش ۴ سال است. این مقطع در اتریش شامل ۳۰ واحد می باشد. البته عده ای از افراد در برخی از رشته ها نیز می توانند این دوره را در ۳ سال نیز به پایان برسانند. شما می توانید بدون مدرک زبان نیز در این مقطع تحصیل کرده و یا مدرک زبان را از کالج های اتریش اخذ نمایید.

ویزای تحصیل در اتریش

دانش آموزان از هر کشوری به جز منطقه اقتصادی اروپا و اتحادیه اروپا به منظور ورود به اتریش نیاز به ویزا به منظور مطالعه در اتریش دارد. با این حال، اگر شما مایل به ماندن در اتریش برای بیش از شش ماه هستید، شما نیاز به اجازه اقامت دارید. شما باید درخواست خود را برای با الصاق فایل اطلاعات ارسال کنید و برای نتیجه صبر کنید تا قبل از آمدن به اتریش اجازه اقامت شما تایید شود.

ادامه تحصیل در اتریش در مقطع فوق لیسانس

تحصیلات کارشناسی ارشد در اتریش به این صورت امکان پذیر است که افرادی که در کشور خود موفق به اخذ قبولی از دانشگاه های دولتی شده اند می توانند با صلاحدید دانشگاه مورد نظر بدون آزمون و به صورت پیوسته در اتریش ادامه تحصیل دهند.

ادامه تحصیل در اتریش برای مدرک دکتری

طول دوره های دکترای اتریش ۳ تا ۵ سال است. زبان تحصیل در این مقطع آلمانی است بنابراین شما می بایست دوره های زبان آلمانی را در کشور خود و یا در اتریش گذرانده باشید. ادامه تحصیل در مقطع دکترا در اتریش بسیار ارزان می باشد و شهریه های آن به صورتی است که رایگان تلقی می شود. نمره ی زبان شما باید ۵ یا ۶ باشد تا بتوانید موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش شوید. در زمان تحصیل دکترا در کشور اتریش شما اجازه کار در حدود ۲۰ ساعت در هفته را دارید. یکی دیگر از الزامات تحصیل دکترا در کشور اتریش دارا بودن مدرک تحصیلی فوق لیسانس از دانشگاه های معتبر است. این دوره در اتریش همانند کشور های دیگر بیشتر شامل دوره های تحقیقاتی و پروژه ای می باشد.

  • NetWare Studio
  • ۰
  • ۰

تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس : تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس، هر سال افراد زیادی حدود ۱۲۰ هزار نفر به دلیل شرایط عالی تحصیل در کشور کانادا از اکثر کشور ها برای ادامه تحصیل در کانادا مجوز تحصیلی کانادا را دریافت می کنند .دانشگاه های کشووجود دانشمندان با استعداد و محققان پرتلاش در کانادا محیطی بی همتا برای کار و تحصیل ایجاد کرده است. ادامه تحصیل در کانادا در امور کامپیوتری و فناوری اطلاعات ، ارتباطات از راه دور ، حمل ونقل شهری ، هوافضا ، میکروالکترونیک ، دستگاه های پزشکی ، نرم افزارهای پیشرفته ، انرژی های برق آبی وهسته ایی ، لیزر ، بیوتکنولوژی ، صنایع غذایی ، ادامه تحصیل در کانادا فرصتی بی نظیر است و بدست آوردن آن در گرو اخذ پذیرش از دانشگاه در رشته مورد علاقه و دریافت ویزا دانشجویی است.ر کانادا از جمله دانشگاههایی است که به دلیل اعتبار جهانی و رفاه اجتماعی بیشترین متقاضی مهاجرت را داردو تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس از مزایای بسیاری برخوردار است. کشور کانادا در شمال قاره آمریکا قرار دارد و بعد از روسیه بزرگترین کشور جهان است و در مقایسه با دیگر کشورها جمعیت کمی دارد و از جمله مهاجرپذیرترین کشورهااست. به دلیل سطح علمی وآموزشی عالی دراین دانشگاه ها، هر ساله دانشجویان زیادی از سراسر جهان متقاضی اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشند.

تحصیل در مدارس کشور کانادا

تحصیل در مقاطع دبستان و دبیرستان کشور کانادا در بهترین مدارس خصوصی و دولتی کانادا میسر است و کشور کانادا برای از بین بردن دغدغه خانواده ها در رشد و تربیت دانش آموزان در محیطی بیگانه، شرایط ویژه ای را نظیر محیا کردن خوابگاه های دانشجویی با امکانات پیشرفته، تهیه غذای اسلامی و حلال، فراهم کردن بستر نظارت مستمر اولیای دانش آموز بر روند تحصیلی و زندگی در کانادا و بسیاری دیگر از امکانات را جهت تسهیل و بهبود بخشیدن زندگی در حین ادامه تحصیل در کانادا بوجود آورده است. هزینه های تحصیل و زندگی در کانادا در دوره دبیرستان و دانشگاه در حدود ۲۵ تا ۳۰ هزا دلار کانادا است که این هزینه شامل هزینه مدرسه، خوابگاه، غذا، بیمه و …. می باشد.

تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس

افرادی هم بدون دریافت مجوز تحصیلی در این کشور مشغول به تحصیل می شوند که لازم ب ذکر است این دسته از افراد فقط شش ماه می توانند در این کشور تحصیل کنند و از ان پس برای تحصیل باید مجوز تحصیلی را کسب کنید.خیلی ها تصور می کنند که مجوز تحصیلی همان ویزای تحصیلی است در صورتی که مجوز تحصیلی اجازه یادامه تحصیل در کانادا با نام استادی پرمیت (Study Permit) می باشد که با ویزای تحصیلی متفاوت می باشدکالج ها در کانادا دو نوع مدرک ارائه می دهند یا مدرکcertificates و یا مدرک دیپلم. تفاوت این مدرک ها در این است که مدرک دیپلم یک سال به طول می انجامد که اگر دیپلم برای کارشناسی صادر شود در حد دیپلم ایران است.جهت اخذ مدرک دیپلم در کانادا و ادامه تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس دانش اموزان باید ۱۲سال تحصیلی را به اجبار بگذرانند تا موفق به اخذ دیپلم شوند. معدل دوره ی دبیرستان فرد جهت اخذ پذیرش دانشجو لازم است.

شرایط تحصیلی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس و دکتری در کانادا

پس از اخذ مدرک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی در ایران شما می توانید بطور مستقیم وارد دانشگاه های کانادا شوید و تحصیل خود را در دانشگاه های کانادا شروع نمایید البته لازم است بدانید بعد از ورود به ۱۸ سالگی و برای تحصیل در کشور کانادا و کشور های انگلیسی زبان در تمامی مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکتری  شما نیاز به مدرک زبان آیلتس ( ILETS)، تافل (TOFEL) یا معادل آن ها نیاز خواهید داشت و این باور نسبت به تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان بدون مدرک زبان کاملا اشتباه است.افرادی که قصد ادامه تحصیل در کانادا به همراه بورسیه را دارند به این نکته توجه داشته باشند که اخذ پذیرش از دانشگاه های خارجی مستلزم آگاهی از نکات ریز و حساسیست که چنانچه رعایت نگردد پذیرش ناموفق خواهد بود و همچنین بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه باید برای دریافت ویزا از آن کشور اقدام کرد که قطعاً مرحله دریافت ویزا از پذیرش دانشگاه دشوارتر و حساس تر می باشد و باید با دقت و آگاهی کامل نسبت به قوانین روز کشور مذکور اقدام نمایید.

تحصیل در مقطع دکترای کشور کانادا

در تمامی کشورها دوره دکترا دوره ای ۴-۵ ساله است اما بدلیل نظام آموزشی قوی حاکم در کانادا طول دوره دکترا ۲٫۵-۳ سال است. کسانی که چه در کانادا و یا هر کشور دیگری در مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شده باشند می توانند برای پذیرش در این دوره اقدام کنند. مدرک زبان مورد نیاز برای دوره دکترا IELTS 6.5 است.بردن همراه (همسر) و فرزندان زیر ۱۸ سال در این دوره میسر است و فرزندان می توانند به راحتی از سیستم آموزشی پیشرفته کانادا استفاده کرده و به تحصیل بپردازند.

در نظر داشته باشید تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس و فوق لیسانس با نمره آیلتس آکادمیک (Overall Score Band) 6.5 امکانپذیر می باشد اما خبر خوب این است که ادامه تحصیل در کانادا در  مقطع لیسانس و فوق لیسانس با نمره آیلتس آکادمیک (Overall Score Band) 6 که با عنوان پذیرش مشروط یا (Conditional) نیز شناخته می شود امکان پذیر است که در قسمت پایین شرایط و نجوه پذیرش مشروط خدمتتان شرح داده خواهد شد و اما تحصیل در مقطع دکترا در  دانشگاه های کانادا نیازمند آیلتس آکادمیک (Overall Score Band) 7 می باشد جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان شعبه فرمانیه لیگال اپلای تماس بگیرید.

پذیرش مشروط (Conditional)

پذیرش مشروط بدین معنی می باشد در صورتی متقاضی بنا به هر دلیلی موفق به اخذ نمره حداقل ۶٫۵ در مقطع لیسانس و فوق نشود و نمره ۶ داشته باشد می توان برایش پذیرش مشروط تحصیلی در دانشگاه های کانادا گرفت ولی بشرط انکه پس از اخذ پذیرش تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس در کانادا و ورود به کانادا دوره زبان پیش نیاز را در دانشگاه بگذراند و برای مقطع دکترا تیز با نمره ۶٫۵ می توان پذیرش تحصیلی دانشگاه را گرفت که متقاضی  برای تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس پس از ورود به کانادا باید دوره پیش نیاز زبان را در دانشگاه بگذراند.جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان شعبه فرمانیه لیگال اپلای تماس بگیرید.

برای ادامه تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس در دانشگاه های کانادا می بایست معدل مدرک دیپلم حداقل۱۴ باشد. البته اگر فرد قصد تحصیل در دانشگاه های ممتاز کشور کانادا در بعضی از رشته های خاص را داشته باشد باید معدل دیپلم وی بالای۱۵ باشد.دانشگاه های کشور کانادا از جمله دانشگاههایی است که به دلیل اعتبار جهانی و رفاه اجتماعی بیشترین متقاضی مهاجرت را دارد. کشور کانادا در شمال قاره آمریکا قرار دارد و بعد از روسیه بزرگترین کشور جهان است و در مقایسه با دیگر کشورها جمعیت کمی دارد و از جمله مهاجرپذیرترین کشورهااست. به دلیل سطح علمی وآموزشی عالی دراین دانشگاه ها، هر ساله دانشجویان زیادی از سراسر جهان متقاضی اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشند.

هزینه تحصیل در دانشگاه های کانادا در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری با توجه به رشته، شهر، ایالت، نوع دانشگاه و… متفاوت است و  تمامی هزینه های متقاضی به دلار کانادا است . لازم به ذکر است که به دانشجویانی که معدل درسی بالایی دارند کمک هزینه تحصیل در کانادا با دیپلم و لیسانس تعلق می گیرد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان شعبه فرمانیه لیگال اپلای تماس بگیرید.

  • NetWare Studio
  • ۰
  • ۰

اسلیو معده

چاقی یکی از معضلاتی است که بسیاری از مردم جهان با آن دست و پنجه نرم می کنند. چاقی بیش از حد نه تنها ظاهر ناخوشایندی به افراد می دهد، بلکه باعث بروز بیماری هایی همچون بیماری های قلبی و عروقی، دیابت نوع ۲، آپنه خواب (قطع تنفس هنگام خواب)، افزایش فشار خون، افزایش کلسترول خون و یا ترکیبی از این مشکلات می شود. این روزها، روش های جراحی زیادی برای کاهش اضافه وزن مفرط وجود دارد که عمل اسلیو معده یکی از بهترین، سریع ترین و بی خطرترین آنهاست.

اسلیو معده

اطلاعات بیشتر در مورد 👈 بیماری های مرتبط با چاقی

جراحی اسلیو معده چیست؟

جراحی اسلیو معده یکی از روش های درمان چاقی بیش از حد است که در آن، شکل و اندازه ی معده از یک توپ فوتبال به یک موز تغییر می یابد. عمل اسلیو شامل حذف قسمت بالایی معده به نام فوندوس(Fundus) می شود که هورمون گرلین در آنجا تولید و ترشح می گردد. این هورمون، کنترل کننده ی اشتهاست و علامت گرسنگی را به مغز می فرستد. اگرچه %۸۰-۷۵ ظرفیت معده طی جراحی اسلیو حذف شده و فقط یک لوله ی باریک باقی می ماند،اما قسمت اعظم ساختار آناتومیک طبیعی معده و اتصالات آن از جمله آنتروم(Antrum) و پیلور( Pylorus بخشی از معده که آن را به دوازدهه وصل می کند) همراه با تحریک عصب واگ حفظ می شوند و در نتیجه، اختلالی در هضم و جذب غذا ایجاد نمی شود.

اسلیو معده

آیا جراحی اسلیو معده برای من مناسب است؟

با وجود مزایای این جراحی، کاهش وزن به روش جراحی اسلیو معده به همه توصیه نمی شود.

و تنها افراد  چاقی می توانند این عمل را انجام دهند که شرایط زیر را داشته باشند:

  • سن بالای ۸ سال
  • شاخص توده ی بدنی (BMI) بالای ۳۰
  • چاقی مفرط به مدت بیش از ۵ سال
  • عدم موفقیت در کاهش وزن علی رغم انجام روش های دیگر به صورت جدی
  • نداشتن بیماری که منجر به چاقی بیش از حد شده باشد
  • آمادگی برای ایجاد تغییر در عادت های غذایی و سبک زندگی
  • تمایل به کنترل شدن توسط متخصصی که شما را درمان می کند
  • عدم اعتیاد به الکل و نوشیدنی های الکلی

ارزیابی ها و رژیم غذایی قبل از عمل

حدود ۴ هفته قبل از عمل، وضعیت خون و سلامت کلی شما بررسی می شود تا برای بیهوشی مشکلی نداشته باشید. از دو هفته قبل از عمل نیز رژیم غذایی کوچک کننده ی کبد را شروع خواهید کرد. این رژیم باعث کاهش سایز کبد می شود تا جراح در حین عمل، تسلط بیشتری بر روی معده داشته باشد.

دوران نقاهت بعد از جراحی اسلیو معده چگونه است؟

از آنجایی که جراحی اسلیو معده به روش لاپاراسکوپی انجام می شود، دوران بهبودی این عمل کوتاه تر از سایرین است. شما دو روز در بیمارستان بستری خواهید بود و پس از دو هفته استراحت در منزل می توانید کارهای روزمره خود را از سر بگیرید. بعد از اتمام عمل شاید کمی درد داشته باشید. تغییر در فرآیند هضم و حرکت روده ها نیز امری طبیعی است. بعلاوه، ممکن است یک بی ثباتی عاطفی و فکری را هم تجربه کنید.

سعی کنید تا با رعایت موارد زیر مدت دوران بهبودی خود را به حداقل برسانید.

  • بلافاصله بعد از جراحی نباید چیزی بخورید
  • کم کم غذای خود را از رژیم آبکی به سفت و جامد تغییر دهید
  • بعد از بیدار شدن از خواب به آرامی حرکت کنید
  • حتما از میزان فعالیت های خود بکاهید
  • چیزهای سنگین بلند نکنید

آیا می توانم بعد از جراحی اسلیو معده باردار شوم؟

بارداری بعد از جراحی اسلیو معده

خبر خوب اینست که اسلیو معده از هضم و جذب طبیعی غذا جلوگیری نمی کند و خانم ها می توانند بعد از جراحی اسلیو معده باردار شوند.

البته برای یک بارداری سالم بهتر است ۴-۶ ماه صبر کنید و سپس اقدام به بارداری نمایید. برخی ها نگران هستند که غذای کافی به جنین نرسد. مراجعه مرتب به دکترتان مشخص می کند که آیا جنین ویتامین و مواد معدنی را به مقدار کافی دریافت می کند یا خیر.

البته اگر:

  • به میزان کافی آب بنوشید،
  • چندین میان وعده در طول روز بخورید،
  • ویتامین های قبل از بارداری و آهن مکمل مصرف کنید و
  • هرروز میوه و سبزیجات تازه میل نمایید

دیگر مشکلی جدی برای شما و جنین پیش نخواهد آمد.

رژیم غذایی بعد از جراحی اسلیو معده

رژیم غذایی بعد از جراحی اسلیو معده

موفقیت بلند مدت جراحی اسلیو معده به رعایت رژیم غذایی بعد از عمل بستگی دارد. در طول چهار هفته ی اول بعد از جراحی، نباید غذاهای سفت و جامد بخورید. در عوض، به مدت دو هفته غذاهای آبکی، و در دو هفته ی بعدی، غذاهای نرم و لطیف میل کنید. بعد از آن می توانید غذاهای سفت و جامد مصرف نمایید، به شرط آنکه آن را خوب بجوید. دلیل این توصیه ی ما اینست که غذاهای جامد به بخیه های شما فشار وارد می کنند و کیسه ی معده ی جدید را کش می آورند که ممکن است منجر به استفراغ و ناراحتی شما گردد.

آیا ممکن است بعد از جراحی اسلیو دوباره چاق شوم؟

در صورتی که جراحی به صورت صحیح انجام شده باشد و بیمار رژیم بعد از عمل را رعایت بکند برگشت ندارد. اما اگر به سیگنال های سیری که معده به مغزتان می فرستد توجهی نکنید و به خوردن ادامه دهید، معده گشاد، و غذای اضافی به چربی تبدیل می شود.

مراحل جراحی اسلیو معده

جراحی اسلیو معده به روش لاپاراسکوپی، تحت بیهوشی عمومی و در کمتر از یک ساعت انجام می شود.

که مراحل آن به شرح زیر است:

بیهوشی کامل بیمار و ایجاد شکاف های مورد نیاز

بعد از بیهوش شدن کامل بیمار، سه الی پنج شکاف کوچک در شکم ایجاد می شود. تروکار در این شکاف ها قرار می گیرد و به عنوان مسیری برای ابزار جراحی عمل می کند. تروکار یک وسیله ی نوک تیز است که در جراحی و برای دستیابی به رگ های خونی و حفرات بدن استفاده می شود.

پر کردن شکم از گاز دی اکسید کربن

شکم پر از گاز کربن دی اکسید می شود تا دیواره ی شکمی به بالا برود و اجزای داخلی شکم قابل مشاهده شوند. جراح با استفاده از لاپاراسکوپ (میله ی دارای چراغ و دوربین مخصوص) حفره ی شکمی را بررسی می کند. پس از آن، جراح با استفاده از یک رترکتور یا منقبض کننده، کبد را به بالای معده می کشد تا دید کافی داشته باشد. کبد مستقیما یک بخش از مری و قسمت ابتدایی معده را می پوشاند. حفره ی شکمی پر از گاز کربن دی اکسید شده و ابزار جراحی، کبد را که روی معده قرار دارد به بالا می کشند تا جراح دید کافی روی معده داشته باشد.

جداسازی معده از روده ی بزرگ و طحال

رگ ها و رباط های قسمت اعظم معده به نام انحنای بزرگ، بافت فیبری که معده را به طحال متصل می کند، و معده و روده ی بزرگ همگی از هم جدا می شوند. معده کاملا از طحال و روده ها جدا می شود. نباید هیچ رابطی میان انحنای بزرگ و ساختارهایی که دیافراگم را به ستون فقرات متصل می کنند، وجود داشته باشد. رگ های خونی سمت چپ معده و شاخه ی چپی عصب واگ دست نخورده باقی می مانند.

تقسیم معده برای ایجاد معده ی جدید

یک دستگاه اندازه گیری به نام بوژی وارد مجرای پیلوریک می شود. آنتروم ضخیم یا حفره ی شکمی از طریق برش برعکس اطراف بوژی تقسیم می شود تا معده ی جدید ایجاد شود.

دوختن و بستن طول معده ی جدید

با دوختن و بستن طول معده ی ایجاد شده به وسیله ی بوژی، یک کیسه ی آستین مانند از معده باقی می ماند که ظرفیتی حدود ۱۵۰ میلی لیتر دارد. ممکن است خط دوخت معده با موادی پوشیده شود که خطر خونریزی یا نشتی را کاهش می دهند.

بیرون آوردن قسمت اضافی معده

معده ی برش خرده و اضافی ابتدا در یک کیسه ی آزمایشی قرار می گیرد و سپس با تروکار بیرون آورده می شود. وزنه های ایجاد شده، با بخیه ی غیرقابل جذب بسته می شوند تا از فتق آنها جلوگیری شود.

اسلیو معده به روش لاپاراسکوپی به همراه سوئیچ دوازدهه

چنانچه فرد جراحی اسلیو به روش لاپاراسکوپی را انجام دهد اما بعد از ماه ها تغییر چندانی در وزن وی ایجاد نشود، سوئیچ دوازدهه به عنوان فاز دوم جراحی انجام می شود. در طول سوئیچ دوازدهه، روده ی کوچک که بطور طبیعی به معده وصل است به دو قسمت تقسیم می شود تا یک راه فرعی به وجود آید. در حالت طبیعی، غذای مصرفی از معده ی اسلیو شده به بخش ابتدایی روده ی کوچک می رود؛ اما بعد از سوئیچ، غذا به قسمت پایینی روده ی کوچک تغییر مسیر می دهد.

مزایا، معایب و عوارض احتمالی جراحی اسلیو معده

اسلیو معده مانند هر جراحی کاهش وزن دیگری، مزایا، معایب و عوارض احتمالی مخصوص به خود را دارد.

مزایا

  • محدود شدن میزان غذای مصرفی
  • سیر شدن سریع و سیر ماندن طولانی مدت
  • شروع کاهش وزن بلافاصله پس از عمل جراحی
  • کاهش سریع تر وزن نسبت به دیگر روش های جراحی لاغری
  • کاهش به طور متوسط ۵۰%-۳۰ از وزن
  • عدم تغییر در عملکرد معده به دلیل عدم تغییر در آناتومی گوارشی
  • برخلاف روش حلقه گذاری معده، در این روش روده سالم باقی می ماند و در نتیجه، غذا بطور طبیعی هضم و جذب می شود
  • بعد از جراحی اسلیو معده می توان جراحی های بای پس و سوئیچ دوازدهه را برای کاهش بیشتر وزن انجام داد.
  • برخلاف روش باندینگ یا روش های دیگر، جسم خارجی در بدن قرار نمی گیرد؛ بنابراین، امکان حساسیت به مواد خارجی وجود ندارد.

معایب

  • ممکن است موهای شما به دلیل کاهش وزن سریع نازک شوند که این حالت موقتی است
  • احتمال به وجود آمدن سنگ های صفراوی به دلیل کاهش سریع وزن؛ موارد اینچنینی بسیار نادر هستند
  • از دست دادن قسمتی از معده برای همیشه
  • حالت تهوع و استفراغ در روزهای اول پس از جراحی؛ اگر زیاد و سریع غذا بخورید، احتمال استفراغ بیشتر می شود.
  • شما باید هر روز یک قرص برای کاهش اسید معده بخورید.

اگر رژیم غذایی و نکات مربوط به آن را رعایت کنید، اکثر مشکلات فوق پیش نخواهند آمد و به نتایج بهتری می رسید.

عوارض احتمالی جراحی اسلیو معده

  • خونریزی
  • نشتی در خط دوخت معده
  • عفونت که با مصرف آنتی بیوتیک رفع می گردد
  • مشکلات مربوط به زخم ها و دیر خوب شدن آنها در افرادی که شاخص توده ی بدنی بالایی دارند
  • آسیب غیرعمدی به اندام های مجاور ناحیه ی جراحی
  • لخته شدن خون
  • NetWare Studio
  • ۰
  • ۰

فواید  ارتودنسی دندان  بسیار است و در عین حال این درمان ممکن است عوارضی نیز ممکن است داشته باشد.

در این مقاله به فواید ارتودنسی و همچنین عوارض ارتودنسی می پردازیم.

فواید ارتودنسی

دندان های روی هم افتاده شما بعد از ارتودنسی در موقعیت مطلوب و درست درسر جای اصلی خود داخل فک قرارمی  گیرند.

در نتیجه نیرویی که پس از گاز زدن و جویدن غذا به روی ریشه ها وارد می شود یکسان و متوازن است.

این درحالی است که در دندان های روی هم قرار گرفته و فاصله دار که هنوز ارتودنسی نشده اند پخش نیرو در همه جهات یکسان نیست.

زیرا به بعضی از دندان ها و ریشه آنها  بیش از حد فشار وارد می شود.

همچنین به برخی از دندان ها اصلا نیرویی وارد نمی شود.

همین امر خود باعث ضعیفی و آسیب پذیری دندان ها است.

تمیز کردن دندان ها پس از ارتودنسی آسانتر است

از دیگر فواید ارتودنسی دندان این است که پس از انجام عمل  ارتودنسی  و  خارج کردن کامل دستگاه ارتودنسی از دهان دندان ها در سر جای اصلی خود در فک قرار می گیرند.

همین امر تمیز کردن دندان ها را راحت تر کرده و در نتیجه باعث افزایش طول عمر در دندان ها می شود .

پس از ارتودنسی مشکلات گوارشی برطرف می شود .

در حالت طبیعی در دندان های منظم هر دندان بالا  با  دو دندان پایین در تماس است .

در حالت غیر عادی که دندان ها روی هم افتاده و یا فاصله دار هستند هر  دندان بالا  با دو دندان پایین در تماس نیست.

در نتیجه غذا ها خوب آسیاب نمی شوند و به خوبی با بزاق دهان ترکیب نمی گردنند.

یکی از فواید ارتودنسی این است که می تواند با ایجاد هماهنگی بین دندان های بالا و پایین  عملکرد  آسیا کردن و جویدن را ارتقا ببخشد .

ارتودنسی  می تواند تماس های دندان ها را به وضعیت عادی و مناسب  تبدیل کند.

همچنین نظم دندان ها را به حالت عادی برگرداند.

در نتیجه آن عمل جویدن به درستی صورت گرفته و به تبع مشکلات گوارشی نیز برطرف می شود .

ارتودنسی  می تواند مشکلات عضلانی را در سیستم جونده درمان  کند .

یکی دیگر از فواید ارتودنسی دندان این است که علاوه بر  برطرف کردن مشکلات گوارشی و هضم غذا می تواند مشکلات عضلانی را در سیستم جونده را نیز درمان کند .

اگر شخصی بدلیل کوچک بودن فک مشکلاتی داشته باشد.

یا با داشتن عادات نامناسب و غلط همیشه با دندان های یک سمت غذا بجود.

این فرد در اثر مرور زمان عضلات یک سمت از صورت او بزرگتر از سمت دیگر می شود .

همچنین صورت و چانه او نامتقارن و نا موزون می شود.

به همین دلیل چون صورت همیشه در روابط اجتماعی  مرکز توجه قرار دارد بایستی نسبت به رفع این موضوع اقدام لازم را به عمل آید .

تغییر موقعیت استخوان ها و هماهنگ کردن اجزاء صورت

همچنین فواید ارتودنسی در کودکان در حال رشد نیز بسیار است.

زیرا یکی از فواید ارتودنسی برطرف کردن نا هماهنگی فکی و اسکلتی است.

درمان ارتودنسی این کار را با تغییر موقعیت استخوان فک انجام می دهد .

عوارض ارتودنسی

همانطور که فواید ارتودنسی دندان بسیار است ، این درمان مانند هر درمان دیگری نیز داری عوارضی است.

عوارض جانبی درمان ارتودنسی در ابتدا مربوط می شود به بهداشت شخصی فرد.

اگر شخصی بطور کامل بهداشت دهان و دندان های خود را رعایت نکند به زودی او دچار پوسیدگی دندان می شود .

زیرا رعایت بهداشت در دندان های ارتودنسی شده به دقت و زمان بیشتری نسبت به قبل از انجام ارتودنسی دارد.

از عوارض جانبی دیگر ی که احتمال دارد در درمان ارتودنسی صورت بگیرد انتخاب نا مناسب پزشک شما است.

درمان ارتودنسی باید توسط متخصص ارتودنسی (ارتودنتیست) صورت بگیرد.

این درحالی است که بعضی از دندانپزشکان اقدام به درمان ارتودنسی با هزینه پایین تر می کنند .

از دیگر عوارض ارتودنسی این است که اگر درمان ارتودنسی به صورت غیر علمی و به صورت اشتباه انجام شود ممکن است ایجاد عارضه کند .

از دیگر عوارض ارتودنسی می توان به برگشت احتمالی درمان ارتودنسی اشاره کرد.

اگر بیمار دستورات لازم را پس از خارج کردن دستگاه ارتودنسی از دهان رعایت کند.

همچنین پلاک های متحرک نگهدارنده را پس از درمان ارتودنسی ثابت نیز بطور منظم استفاده کند این مشکل هم بطور کامل برطرف می شود .

  • NetWare Studio
  • ۰
  • ۰

منبع تغذیه در خانه هوشمند : تا حدود چند دهه ی پیش، تنها کارشناسان تکنولوژی می توانستند خانه هوشمندداشته باشند و نصب تجهیزات لازم در خانه های موجود، هزینه ی بالایی می طلبید. برای این کار، کل سیم کشی ساختمان باید نوسازی می شد و ساختار ساختمان باید تغییر می کرد. امروزه، خرید محصولات هوشمند کاری بی دردسر و برای همگان امکان پذیر است. ورود تامین کنندگان چند ملیتی تجهیزات اینترنت اشیاء، بازار را دگرگون کرد. حالا دیگر مشتریان می توانند تجهیزات هوشمند مورد نظر خود را از یک طیف تنوع گسترده انتخاب کنند که نصب و کار با آن ها خیلی خیلی راحت است. به علاوه، قیمت وسایل هوشمند نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته است. چه چیزی باعث این کاهش قیمت شده است؟

وسایل هوشمند و تامین انرژی آن ها

برای فراهم کردن رفاهی که مردم به دنبال آن هستند، تجهیزات خانه هوشمند باید با یکدیگر تبادل اطلاعات به موقع داشته باشند. اطلاعات به وسیله ی چندین سنسور جمع آوری می شوند که ۲۴ ساعته و هر هفت روز هفته فعال هستند و مسلما نیاز به تامین نیرو از منابع مطمئن دارند. چند گزینه برای تامین نیروی تجهیزات هوشمند وجود دارد که بسته به کاربرد آن وسیله انتخاب می شوند:

  • باتری
  • استخراج انرژی از محیط
  • گذرگاه جریان مستقیم یا اتصال به شبکه برق

هر یک از این گزینه ها مزایا و معایب خود را دارند که در اینجا به جزئیات آن ها نمی پردازیم.

بیشتر وسایل هوشمند با باتری کار می کنند، زیرا باتری بیشترین انعطاف پذیری را دارد و نیازی به اتصال مستقیم به برق نیست. با این وجود، همه ی باتری ها عمر محدودی دارند و بعد از مدتی باید آن ها را عوض کرد. با توجه به تعداد زیاد وسایل در خانه، تعویض باتری همه ی وسایل کاری وقت گیر خواهد بود. وسایلی که از انرژی محیطی استفاده و آن را به برق تبدیل می کنند، جایگزین امیدوار کننده تری هستند. اما به دست آوردن برق از انرژی محیطی (انرژی باد، خورشید، آب و غیره) هنوز فناوری نوپایی است و تا زمانی که به یک منبع انرژی عملی و مطمئن تبدیل شود، به آزمون و خطاهای زیاد و فرصت طولانی نیاز است.

 

انرژی در تجهیزات خانه هوشمند

ملزومات منابع انرژی در تجهیزات خانه هوشمند

برای نصب و راه اندازی منبع تغذیه در خانه های هوشمند به موارد بسیار ویژه ای نیاز است. به غیر از به صرفه بودن، منبع تغذیه در خانه هوشمند باید بسیار فشرده باشد؛ در غیر این صورت، نمی توان آن را در وسایل هوشمند جای داد و با آن ها ادغام کرد. علاوه بر این، منبع تغذیه در خانه هوشمند باید در برابر تغییرات مکرر شرایط بار الکتریکی مقاوم باشد چرا که همه وسایل هوشمند به طور دائم بین حالت های فعال و آماده به کار در تغییرند. با توجه به اینکه بیشتر تجهیزات هوشمند اغلب در حالت استند بای (آماده به کار) قرار دارند، میزان مصرف انرژی در این حالت باید کمترین مقدار ممکن باشد. منبع تامین انرژی در خانه هوشمند باید برای مصارف انبوه و استفاده در صنعت و مصارف تجاری و خانگی تاییدیه داشته باشد.

کوچک و به خوبی محافظت شده

سایز سنسورهای مدرن و ماژول های بی سیم بسیار فشرده و کوچک است و به همین دلیل، منبع تامین انرژی مدرن محسوب می شوند. تا همین چند سال پیش، سایز متوسط یک منبع انرژی ۵ واتی ۲.۵ سانتی متر در ۵ سانتی متر بود. امروزه همان منبع انرژی در اندازه های ۲.۵ × ۲.۵ سانتی متر یافت می شود. بنابراین، منبع های تغذیه مدرن به راحتی در وسایل هوشمند فوق العاده کوچک نیز جای می گیرند. به عبارت ساده تر، امروزه، منبع تغذیه در خود سنسور هوشمند تعبیه می شود اما سایز این سنسورها نه تنها بزرگتر نشده، بلکه شاهد کوچک تر شدن اندازه ی آن ها هستیم.

البته که منبع تغذیه در خانه هوشمند باید ایمن تر و قابل اعتمادتر از نسل های پیشین خود باشد. به همین دلیل، این منبع ها باید در برابر مدارهای کوتاه و ولتاژهای اضافه مقاوم و محافظت شده باشند و همچنین باید برای مناطق مسکونی، استانداردهای سازگاری الکترومغناطیسی (EMC) را رعایت کنند. برای تولید منبع تغذیه با قیمت پایین تولیدکنندگان، فیلترهای سازگاری الکترومغناطیسی را از آن ها حذف کردند. در نهایت، این فیلترها درون وسایل هوشمند تعبیه می شوند که نه تنها اندازه ی آن ها را کمی بزرگ کرده، بلکه باعث افزایش قیمت آن ها نیز شده است.

قابلیت انعطاف پذیری در برابر نوسانات شرایط بار الکتریکی

منبع تغذیه متعلق به خانه هوشمند در معرض تغییرات مکرر شرایط بار الکتریکی قرار دارد. به عنوان مثال، یک ماژول GSM (سیستم جهانی برای ارتباط موبایلی) تعبیه شده در سنسور درب و پنجره برای ارسال یک SMS به ساکنین خانه در هنگام بروز خطر، به ۲ آمپر نیاز دارد. در حالت آماده به کار، این میزان به یک و نیم آمپر کاهش می یابد. یعنی منبع تغذیه در خانه هوشمند باید توانایی اداره و مدیریت کردن تغییرات ناگهانی بار الکتریکی را داشته باشد و در این میان، منجر به شدت ولتاژ نشود. در این شرایط، رفتار گذرا و لحظه ای نیز حائز اهمیت است. بیشتر ورقه های آماری جریان متناوب (AC) و جریان مستقیم (DC)، حالت کنترل را تنها در نوسان بار الکتریکی از ۵۰% تا ۷۵% مشخص می کنند. این برگه های اطلاعاتی برای خانه هوشمند مناسب نیستند زیرا در آن، نوسانات صفر تا ۲۵% محاسبه می شوند. در شرایط ایده آل، زمان همپا شدن با نوسانات بار الکتریکی (میکرو ثانیه) µs 500 یا حتی کمتر است.

وسایل سنسوری معمولی در حالت متناوب کار می کنند و بر همین اساس در بیشتر مواقع، در حالت ذخیره انرژی یا حالت خواب قرار دارند. با توجه به محبوبیت فزاینده ی خانه هوشمند، وسایل مجهز به اینترنت اشیاء و تعداد بی شمار منبع های تغذیه که برای تامین انرژی این وسایل مورد نیاز هستند، میزان برقی که وسایل هوشمند در حالت استند بای مصرف می کنند هنوز زیاد است. ترجیحا منبع تغذیه باید مصرف برق در حالت آماده به کار را تا ۵۰۰ میلی وات کاهش دهد.

 

شرکت های هوشمند سازی خانه

حرف آخر

در آخر باید گفت که تکنولوژی خانه هوشمند درمورد منبع تغذیه با چالش هایی روبرو است. تنها آن شرکت های هوشمند سازی خانه موفق و ماندگار خواهند بود که در هنگام طراحی، حواسشان به برگه های اطلاعاتی مبدل ها باشد. در غیر این صورت، ماژول ها انتظارات سازندگان و مشتری ها را برآروده نخواهد کرد.

محصولات خانه هوشمند اویو با بیشترین نوسانات بار الکتریکی هم سازگار هستند و در تناسب کامل با برق شهری و صنعتی طراحی شده اند. مانند بیشتر تجهیزات خانه هوشمند، منبع تغذیه محصولات هوشمند اویو در خود آن ها تعبیه و بر روی کارآمدی آن ها در بلند مدت تمرکز شده است. مصرف بسیار کم انرژی در حالت آماده به کار یکی از مشخصات محصولات اویو است که برای سیستم های ذخیره ی انرژی گزینه ی ایده آلی محسوب می شوند.

  • NetWare Studio
  • ۰
  • ۰

اگر شما بدنبال هزینه درمان ارتودنسی هستید بهتر است  بدانید که گزینه های مختلفی بر قیمت قطعی هزینه ارتودنسی تاثیر گذار است .

 بهترین راه برای محاسبه هزینه ارتودنسی دریافت نوبت آنلاین  مشاوره حضوری است. که از این طریق شما از ۵% تخفیف که فقط برای دریافت نوبت آنلاین می باشد  نیز بهره مند می شوید.

آیا هزینه ارتودنسی را می توان قسطی پرداخت کرد ؟

بطور معمول متخصص ارتودنسی شما هزینه ارتودنسی را تقسیم به سه می کند یک قسمت از آنرا در ابتدا و دو قسمت باقی مانده را در اقساط ۱۸  الی ۲۴ ماهه و یا در طول درمان  دریافت می کند . در هر صورت نگران هزینه ارتودنسی نباشید. در این کلینیک تا حد ممکن شرایط را برای شما آسان می کنیم

تاثیر ابزار و مواد کاربردی در تعرفه ارتودنسی چه قدر است ؟

ابزارها و وسایل ارتودنسی دندان وارداتی هستند و قیمت آنها با ارز محاسبه می شوند با این حال متخصص ارتودنسی شما تعرفه ارتودنسی را با توجه به نوسانات ارز در طول مدت درمان محاسبه می کند و هزینه قطعی را به شما می گوید .

هزینه نهایی ارتودنسی دندان به انتظارات بیمار بستگی دارد .

بعضی مواقع خواسته بیمار تنها مرتب کردن دندان ها است هزینه ارتودنسی در این شخص با شخص دیگری که به تغییر فرم کلی صورت خود می اندیشد کاملا متفاوت است .

بطور کلی درمانهایی که فقط نیاز به حرکت دادن دندان ها دارد از هزینه کمتری نسبت به هزینه تغییر  موقعیت استخوانها و یا جراحی برخور دار است .

تعیین قیمت و هزینه ارتودنسی بسته به مشکل شما فقط مختص به خودتان می باشد . شما می توانید با مراجعه حضوری که در جلسه اول رایگان می باشد از قیمت قطعی و مدت زمان صرف وقت و نوع ارتودنسی دندان خود بهترین درمان را داشته باشید .

تاثیر نوع دستگاه به کار برده شده در هزینه ارتودنسی

پس از تشخیص متخصص ارتودنسی و انتخاب نوع دستگاه اعم از ثابت یا متحرک بیمارانی که به دستگاه متحرک نیاز دارند هزینه درمان کمتری را تقبل خواهند کرد .

بیمارانی که نیاز به ارتودنسی ثابت برای هر دو فک دارند باید هزینه بیشتری بپردازند مخصوصا اگر بخواهند از ارتودنسی نامرئی و یا ارتودنسی با براکت های هم رنگ دندان استفاده کنند .

تعرفه درمان ارتودنسی در هر یک از موارد خاص و انتخاب مورد بسته به تشخیص متخصص ارتودنسی شما از هزینه های متفاوتی برخوردار است .

ارتودنسی دیمون ،ارتودنسی اینویزیلاین ،  ارتودنسی نامرئی ، ارتودنسی با براکت های هم رنگ دندان ، ارتودنسی لینگوال، از جمله انواع ارتودنسی هستند که هر کدام هزینه های بیشتری دارند  .

ناهنجاری فکی

ناهنجاری فکی و مداخله  درمانی ارتودنتیست برای اصلاح نا هنجاری به همراه ارتودنسی دندان ها  تعرفه بالاتری دارد .

شدت ناهنجاری

شدت ناهنجاری و مدت زمان صرف وقت و نیاز به کشیدن دندان و یا نیاز به جراحی فک و تغییر موقعیت استخوان ها از عوامل تاثیر گذار به روی هزینه درمان می باشد .

از عوامل دیگری که تعیین کننده هزینه ارتودنسی است مکان و رتبه علمی  درمان کننده شما می باشد .

بسیاری از دندانپزشکان در مطب خود ارتودنسی را با هزینه پایین تری انجام  می دهند در حالی که ارتودنسی باید توسط متخصص ارتودنسی که ۳ الی ۴ سال بیشتر از یک دندانپزشک ادامه تحصیل داده و دارای بورد تخصصی است صورت بگیرد .

همچنین نحوه درمان و سن بیمار نیز از عوامل تاثیر گذار به روی هزینه ارتودنسی است .

نتیجه گیری

گزینه های مختلفی بر هزینه ارتودنسی تاثیر گذار است.  نوع دستگاه ارتودنسی، ابزار ها و مواد مورد استفاده، تخصص پزشک و … در کل توصیه ما به شما این است که در صورت امکان با دریافت نوبت آنلاین  حضورا با دکتر مشاوره کنید. همچنین از مزایای این روش که ۵ درصد تخفیف فقط برای دریافت نوبت های آنلاین می باشد نیز بهره مند شود.

در صورتی هم که مانند بسیاری از مراجعین دکتر درویش پور که از شهرستان و یا راه دور مراجعه می کنند امکان مشاوره حضوری را ندارید با ارسال عکس خود از طریق فرم سوال وب سایت از هزینه ارتودنسی اطلاع پیدا کنید.

  • NetWare Studio
  • ۰
  • ۰

بریس ارتودنسی در بسته ها و انواع مختلفی وجود دارند.

یک متخصص ارتودنسی با توجه به مشکل دقیق دندان ها و فک های شما یکی از انواع ارتودنسی دندان را برایتان انتخاب می کند.

مراحل اول درمان با ارزیابی وضعیت دندان های شما و چگونگی رشد آنها انجام می شود.

این مراحل معمولا شامل موارد زیر است:

  • عکس برداری به وسیله اشعه ایکس
  • معاینه بالینی
  • ساخت مدل از دندان
  • عکس گرفتن از دندان ها
  • تاریخچه کامل پزشکی و دندانپزشکی

بریس ارتودنسی چیست؟

ارتودنتیست ها از بریس ارتودنسی برای هدایت دندان ها به محل مورد نظر استفاده می کنند.

بریس های ثابت از اجزایی تشکیل شده اند که عبارتند از:

  • براکت
  • بند
  • سیم قوس دار ارتودنسی

براکت

براکت ها اجزای کوچکی هستند که با چسب مخصوص به دندان ها می چسبند.

براکت فلزی یا سنتی با چسب دندان بر روی سطوح خارجی دندان چسبانده می شوند.

براکت ها در سه نوع فلزی ، سرامیکی و پلاستیکی وجود دارند.

بند

 

از بند ها به عنوان حلقه های تکیه گاه بریس استفاده می کنند.

بند ها به دندان های عقبی بیمار اتصال داده می شوند.

سیم قوس دار ارتودنسی

نیرو های حساب شده ی ارتودنسی از طریق سیم قوس دار ارتودنسی به براکت ها و بند ها وارد می آید تا دندان ها را به موقعیت مطلوب حرکت دهد.

این سیم نیز فلزی و قابل انعطاف است و از شیارهایی تعبیه شده که از براکت ها عبور می کنند.

وظیفه سیم قوس دار ارتودنسی  اعمال فشار به دندان ها و در نهایت حرکت دادن آن ها است.

منظور از سیم کشی دندان همان ارتودنسی دندان است.

لوازم ارتودنسی

درمان ارتودنسی با استفاده از لوازم جانبی برای اصلاح فرم و موقعیت دندان اقدامات لازم را به عمل می آورد.

لوازم ارتودنسی در چهار نوع اصلی اند که عبارتند از:

  • بریس های ثابت
  • بریس های قابل جابجایی
  • لوازم جانبی کاربردی
  • کلاه سر

ارتودنسی ثابت

ارتودنسی ثابت احتمالا شایع ترین نوع بریس ارتودنسی تا به الآن است.

امروزه براکت های ارتودنسی کوچکتر از گذشته ساخته می شوند.

آنها را یک متخصص ارتودنسی با چسب دندان بر روی سطح جلویی دندان ها می چسباند.

سپس براکت ها به سیم قوس دار ارتودنسی متصل می شوند.

ارتودنتیست شما این سیم های نازک را فعال می کند تا دندان ها را به موقعیت مطلوب منتقل کند.

درمان ارتودنسی ثابت معمولا از ۶ تا ۳۰ ماه ، بسته به شدت مشکل ارتودنسی و دامنه درمان آن زمان می برد.

اغلب بیماران نیاز به حضور ، در جلسات منظمی برای تنظیم دستگاه دارند.

این معاینات به طور معمول هر چهار تا هشت هفته یکبار صورت می گیرد.

لوازم مخصوص ارتودنسی ثابت

این لوازم برای کنترل مکیدن انگشت شست در کودکان و یا کنترل زبان استفاده می شوند.

این وسایل به صورت دایره ای به دندان ها متصل می شوند.

از آنجا که این دستگاه ها در هنگام  وعده های غذایی بسیار ناراحت کننده هستند ، بنابراین یک ارتودنتیست آنها را تنها به عنوان آخرین راه حل تجویز می کند.

اورینگ یا کش ارتودنسی

از اورینگ یا کش کوچک ارتودنسی برای نگه داشتن سیم در شیارهای تعبیه شده در براکت ها استفاده می کنند.

اورینگ ارتودنسی در رنگ های متنوعی وجود دارد.

نوجوانان طرفدار اصلی این تنوع رنگ هستند.

رنگ این کش ها بسیار مفرح است و نوجوانان به این بریس ارتودنسی ثابت با بند های کشی یا الاستیک ، ارتودنسی رنگی می گویند.

نگهدارنده های فضای ثابت

در صورتی که دندان شیری کودک شما پیش از موعد از دهان او خارج شده باشد ، او به نگهدارنده فضا احتیاج پیدا می کند.

نگهدارنده فضا برای حفظ فضای باز ، تا زمانی که دندان دائمی رویش می کند استفاده می شود.

یک باند به دندان در کنار فضای خالی متصل می شود و یک سیم به سمت دندان در طرف دیگر فضا اتصال داده می شود.

به این ترتیب فضای دندان از دست رفته تا زمانی که دندان دائمی رویش کند حفظ خواهد شد.

پلاک های قابل جابجایی

به طور معمول این بریس ارتودنسی دارای صفحات پلاستیکی هستند که سقف دهان را پوشش می دهند و به برخی از دندان ها متصل می شوند.

آنها با یک پایه اکریلیک ساخته می شوند.

نگهدارنده های فضای متحرک بر روی فک قرار می گیرند و شاخه های پلاستیکی یا سیم بین دندان های مورد نظر قرار داده می شوند.

به این ترتیب فضای بین آنها باز می شود.

این پلاک های متحرک تنها می توانند حرکات بسیار محدودی را انجام دهند.

ضربه گیر های متحرک لب و گونه

از آنجایی که عضلات لب و گونه قادرند که بر روی دندان ها فشار اعمال کنند.

این ضربه گیر های متحرک می توانند به بیمار کمک کنند تا عادات نامناسب خود را ترک کند.

گسترش دهنده پالاتال

این وسیله برای عریض کردن فک بالا استفاده می شود.

گسترش دهنده پالاتال از یک صفحه پلاستیکی تشکیل شده است.

این صفحه بر روی سقف دهان قرار داده می شود.

فشار خارجی که توسط پیچ به این صفحه وارد می آید می تواند منطقه پالاتال را گسترش دهد.

نگهدارنده های قابل جابجایی

این نگهدارنده ها سقف دهان را می پوشانند و می توانند از بازگشت  دندان ها به موقعیت قبلی جلوگیری کنند.

همچنین از این نگهدارنده ها برای جلوگیری از مکیدن انگشت شست در کودکان استفاده می شوند.

کلاه سر

با استفاده از این دستگاه که در اطراف و پشت سر قرار می گیرد ، می توان رشد فک بالا را کنترل کرد.

انواع براکت های ارتودنسی

براکت های ارتودنسی را می توان  در سه نسخه اصلی پیدا کرد.

  • براکت های فلزی
  • براکت های سرامیکی
  • براکت های پلاستیکی

آیا بریس ارتودنسی انواع مختلفی دارد؟

جواب کوتاه – بله.

هنگامی که شما برای درمان ارتودنسی  به یک کلینیک دندانپزشکی می آیید ، گزینه های مختلفی برای انتخاب وجود دارد.

یک ارتودنتیست بسته به نیازهای خاص شما یکی از انواع بریس ارتودنسی را انتخاب می کند.

برخی از انواع بریس ارتودنسی برای شما مناسب تر از دیگری است.

در اینجا پنج نوع از رایج ترین انواع بریس ها نام برده می شود.

آنها شامل:

  • بریس فلزی
  • بریس سرامیکی
  • بریس زبانی
  • بریس خودکار
  • ارتودنسی نامرئی

بریس ارتودنسی فلزی

بریس ارتودنسی فلزی شایع ترین نوع درمان ارتودنسی است.

انتخاب بریس فلزی یا سنتی اغلب سریع ترین راه انتقال دندان به مکان های ایده آل است.

بسیاری از نوجوانان این نوع از انواع بریس ارتودنسی را برای خود انتخاب می کنند.

زیرا می توانند رنگ نوارهای لاستیکی اطراف براکت ها را با سلیقه خود انتخاب کنند.

بریس ارتودنسی سرامیکی

بریس سرامیکی تشکیل شده از براکت های سرامیکی شفاف یا هم رنگ دندان و سیم قوس دار ارتودنسی که امروزه آنرا هم رنگ دندان می سازند.

براکت های سرامیکی بسیار پر طرفدار هستند.

زیرا بر روی دندان ها نمایان نیستند و جلب توجه نمی کنند.

این براکت ها اگرچه گرانتر از براکت فلزی هستند اما تقاضا برای آنها بالا بوده است.

بریس ارتودنسی زبانی

این نوع ارتودنسی دقیقا مانند بریس فلزی است با این تفاوت که داخل دهان و در پشت دندان ها کار گذاشته می شوند.

بریس زبانی دارای براکت های فلزی است.

این براکت ها از خارج دهان دیده نمی شوند .

از آنجایی که تمیز کردن این براکت ها بسیار دشوار است به همین دلیل طرفداران زیادی ندارد.

از طرفی مدت درمان با این بریس طولانی تر و هزینه آن بالاتر است.

به همین دلیل اکثر بیماران این درمان را انتخاب نمی کنند.

بریس های خودکار دیمون

این بریس ارتودنسی شبیه به بریس های فلزی و سنتی است .

براکت های آن می تواند فلزی یا سرامیک باشد.

امروزه اغلب ارتودنتیست ها به بیماران خود توصیه می کنند  که از ارتودنسی دیمون استفاده کنند.

زیرا این نوع بریس از دیگر بریس ها  راحت تر است.

بریس های خودکار دیمون به جای سیستم کراوات لاستیکی با کلیپ ها یا درب هایی که به براکت متصل هستند ، استفاده می شوند.

مزایا

با انتخاب بریس ارتودنسی دیمون ،  گیر غذایی در لابه لای براکت ها کمتر شده و بیمار به راحتی دندان های خود را مسواک می زند.

از طرفی این بریس ها درد کمتری هنگام تنظیم نسبت به سایر انواع ارتودنسی دندان دارند.

همچنین با استفاده از این بریس قرار ملاقات ها کاهش پیدا می کند.

ارتودنسی دیمون بهترین نوع ارتودنسی دندان است.

زیرا این سیستم به طور خودکار تنظیم می شود.

معایب بریس های خودکار دیمون کدامند؟

این بریس ها انتخاب مناسبی برای همه بیماران نیست.

از آنجایی که دوره های درمان در این نوع ارتودنسی نسبت به سایر انواع ارتودنسی دندان کوتاه تر است ، بنابراین درمان مناسبی برای برخی از بیماران محسوب نمی شود.

زیرا ارتودنسی دیمون ممکن است تمام ویژگی هایی که نیاز بیمار به درمان ارتودنسی موفق را داشته باشد ارائه ندهد.

ارتودنسی نامرئی

رایج ترین و موثر ترین نوع ارتودنسی متحرک که در بازار وجود دارد aligner است.

اما این نوع از ارتودنسی نیز دارای معایب و مزایایی است.

مزایا

متحرک بودن این بریس ارتودنسی باعث شده است که بیمار در تمیز کردن دندان خود نسبت به سایر انواع ارتودنسی دندان مشکلی نداشته باشد.

انتخاب این ارتودنسی یک انتخاب عالی برای کسانی است که روابط اجتماعی زیادی دارند.

ارتودنسی نامرئی بسیار راحت تر از بریس های فلزی ثابت است.

معایب

این سیستم هزینه بالاتری نسبت به سایر سیستم ها دارد.

این بریس ارتودنسی هنوز راه حل هایی برای شرایط بسیاری از ارتودنسی ها را پیدا نکرده است.

زیرا نتوانسته است مشکلات پیچیده دندان را حل کند.

بنابراین برای هر بیمار ایده آل نیست.

  • NetWare Studio