ایمپلنت دندان یک روش ترمیمی و زیبایی دندان است که جایگزین مناسبی برای دندان از دست رفته می باشد و باعث افزایش اعتماد به نفس میشود. قطعه تیتانیومی ایمپلنت بخوبی جذب بدن بیمار شده و جزیی مناسب برای جایگزینی بی دندانی است. ایمپلنت پس از کاشت در لثه پس از مدت زمانی روکش بر روی آن قرار می گیرد که بعنوان پایه دندان مصنوعی عمل می کند.
بیشتربخوانید... ونیر کامپوزیت
از انواع روشهای کاشت ایمپلنت می توان موارد زیر را نام برد
- ایمپلنت فوری
- ایمپلنت دندان تک مرحله ای
- ایمپلنت دو مرحله ای
در کاشت دندان دو مرحله پس از جراحی اولیه پس از ۲-۳ ماه ایمپلنت درون لثه جایگزاری می شود. در کاشت تک مرحله ای پس از کشیدن دندان ایمپلنت درون لثه جایگزاری شده و پس از ۲-۳ ماه روکش تهیه شده روی ایمپلنت قرار می گیرد. در کاشت بروش فوری نیز پس از کاشت ایمپلنت فورا روکش و تاج دندان روی آن قرار می گیرد.
در مواردی که بافت نرم و ناحیه ایمپلنت ضعیف باشد باید شرایط این ناحیه را بهبود بخشید جهت این امر از عملیات تقویت ارتودنسی استفاده می کنند. مدت زمان این تقویت سازی حدود ۸- ۱۲ هفته صورت می گیرد.
مزیت کاشت فوری کاهش زمان ترمیم می باشد. ولی نیاز به جراحی پیوند استخوان و... از معایب آن محسوب می شود.
در روش کاشت ایمپلنت دندان دو مرحله ای زیبایی بیشتر تامین شده و پروتز ساخته شده نهایی در زیر لثه قرار می گیرد.
در روش کاشت ایمپلنت دندان تک مرحله ای پس از کاشت در لثه دیگر نیاز جراحی مجدد نیست و معمولا در اغلب بیماران این روش قابل اجرا می باشد.
بیشتربخوانید... لمینت دندان
روشی جدید که در آن بعد از ۴-۶ ماه ایمپلنت در موقعیت مناسب قرار می گیرد روش Staged implant placement است. در این روش زمان کافی برای حذف عفونت را فراهم می کند. البته زمان طولانی آن می تواند منجر به نارضایتی بیمار شود.جراحی ایمپلنت تحت بیحسی موضعی یا بیهوشی کامل صورت می گیرد.
- ۰۰/۰۳/۱۱