مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

بازار کار
استارت آپ
لایف استایل
پزشکی و سلامت
آموزش
سرگرمی

  • ۰
  • ۰

لمینت لایه ی نازکی است که به صورت مستقیم به سطح جلویی دندان می چسبد و ظاهر زیبایی به دهان و دندان می دهد، لمینت برای دندان های آسیب دیده، شکسته شده، لکه دار، خرد شده، فاصله بین دندان ها و حتی دندان هایی که کج هستند، کاربرد دارد و می تواند این موارد را اصلاح کند.

لمینت دندان به دو صورت ونیر کامپوزیت و ونیر سرامیکی انجام می شود، ونیرهای کامپوزیتی در مطب و توسط پزشک ساخته می شوند و خود پزشک در یک جلسه آن ها را روی دندان نصب می کند. اما ونیرهای سرامیکی در آزمایشگاه ساخته شده و در دو جلسه توسط پزشک انجام می شود. دندان ها از جمله اعضایی می باشند که در ظاهر هر فرد بسیار موثراند و هر گونه آسیب و نقص در آن می تواند جلوه ای ناخوشایند داشته باشد که موجب ناراحتی فرد شود. یکی از این نقص ها شکستگی دندان می باشد که به مرور این شکستگی ها گسترده تر می شوند و حتی به داخل دندان نفوذ کرده و موجب عفونت می شوند. یکی از راه های درمانی که امروزه بسیار روی کار آمده و بسیار مفید واقع شده است لمینت دندان های شکسته می باشد، که با روکش سرامیکی که برای دندان ساخته می شود شکستگی آن پوشیده می شود و پزشک می تواند با ایجاد تغییرات در شکل و اندازه دندان آن ها را با هم هماهنگ کرده و سبب زیباتر شدن و پوشاندن نقص دندان ها شود. البته اگرکه شکستگی زیاد باشد و یا دندان پوسیده باشد نمی توانیم از لمینت برای بازسازی دندان ها استفاده کرد در این مواقع اگر شکستگی زیاد باشد از تاج دندان برای اصلاح آن استفاده می کنیم که گزینه ای مناسب برای از بین بردن نقص دندان می باشد، در بعضی موارد شکستگی بسیار زیاد بوده و غیر قابل ترمیم می باشد در این صورت پزشک معالج ایمپلنت را توصیه می کند. اگر شکستگی کم باشد به راحتی می توان با لمینت کردن از این نقص رهایی یافت و لبخندی زیبا ساخت اما اگر لمینت در درمان جوابگو نباشد از دو راه بالا، تاج دندان و ایمپلنت با توجه به تشخیص پزشک استفاده می کنیم. 

مراقبت از لمینت دندان های شکسته

  • رعایت بهداشت دهان و دندان
  • استفاده منظم از مسواک و نخ دندان
  • استفاده از خمیردندان های حاوی فلوراید
  • کاهش مصرف نوشیدنی های مضر و رنگی
  • مراجعه به دندانپزشک معالج هر چندوقت یک بار
  • فشار نیاوردن به دندان

منبع: دندانپزشکی شبانه روزی جنت آباد

  • ۰۰/۰۲/۱۳
  • NetWare Studio

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی