مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

بازار کار
استارت آپ
لایف استایل
پزشکی و سلامت
آموزش
سرگرمی

  • ۰
  • ۰

کامپوزیت ها که به عنوان لایه ای محافظتی بر روی دندان ها قرار می گیرند می توانند سلامتی و زیبایی دندان ها را به شما بازگرداند. در واقع از کامپوزیت ها برای دو منظور زیبایی و درمان استفاده می کنندعوارض کامپوزیت دندان یکی از مواردی است که گاهی پزشکان را با محدودیت هایی در استفاده از این روش رو به رو می کند. بنابراین قبل از استفاده از کامپوزیت دندان لازم است به شناخت ویژگی های آن پرداخت و با مشورت گرفتن از پزشک متخصص از انجام این روش اطمینان لازم را کسب کرد. در ادامه با مجله سلامت دندان همراه باشید.

عوارض کامپوزیت دندان

  1. شکستگی در کامپوزیت
  2. زرد شدن کامپوزیت
  3. پوسیدگی دندان
  4. حساسیت در دندان ها
  5. عدم تطبیق دندان ها
  6. التهاب و تورم لثه

بیشتر بخوانید... ارتودنسی لینگوال

راه های کاهش عوارض کامپوزیت دندان

معمولا کار هایی که هر دندانپزشک در مراحل کلی کامپوزیت دندان انجام می دهد در جهت کاهش عوارض کامپوزیت دندان می باشد تا بیمار بعد از درمان دچار مشکل نشود. یکی از ساده ترین و متداول ترین پیشنهاداتی که همه ی دندانپزشکان به بیماران در جهت کاهش عوارض کامپوزیت دندان دارند رعایت بهداشت دهان و دندان می باشد. استفاده از مسواک، نخ دندان و دهان شویه به طور مرتب می تواند تا حد بسیار بالایی از مشکلات ناشی از کامپوزیت دندان جلوگیری کند. علاوه بر این مورد توجه به رژیم غذایی مناسب یکی دیگر از مواردی است که می تواند عوارض این روش را به صورت چشمگیری کاهش دهد. برای مثال افرادی که از تغییر رنگ کامپوزیت ها گله دارند باید از خوردن بیش از اندازه مواد کافئین دار و یا خوراکی های رنگی مانند گوجه فرنگی خودداری کنند و در صورت استفاده از چنین مواد غذایی باید دندان های خود را مسواک کنند.

بیشتر بخوانید... ارتودنسی سرامیکی

تاثیر عوارض کامپوزیت دندان بر طول عمر آن

در رابطه با عوارض کامپوزیت دندان بهتر است بگوییم که اگر این کار در مرکزی تخصصی و زیر نظر پزشک متخصص به درستی انجام گیرد می تواند کمترین میزان عوارض را برای بیمار داشته باشد. به طور کلی معمولا پزشکان این روش را یکی از کم عوارض ترین اعمال دندانپزشکی معرفی می کنند که در صورت وجود عوارض هم می توان به راحتی آن را رفع کرد. در حالت کلی طول عمر کامپوزیت های دندانی را تا 10 سال تخمین می زنند و این در حالتی است که هیچ گونه عوارضی برای بیمار به وجود نیامده باشد.

رفرنس:

 https://www.tajdentalclinic.com/

  • ۹۹/۱۲/۱۰
  • NetWare Studio

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی