مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

بازار کار
استارت آپ
لایف استایل
پزشکی و سلامت
آموزش
سرگرمی

  • ۰
  • ۰

بلیچینگ دندان که به عنوان روشی برای سفید کردن دندان ها شناخته می شود گاهی می تواند برای بیمار عوارضی را هم به دنبال داشته باشد. البته عوارض بلیچینگ دندان در حدی نیست که پزشک را از انجام آن باز دارد و یا بخواهد عوارض جبران ناپذیری را بر روی سلامتی فرد داشته باشد. با این وجود دغدغه ی بسیاری از افرادی که می خواهند از این روش زیبایی استفاده کنند شناخت عوارض آن می باشد. به طور کلی ماده ی بلیچ که برای بلیچینگ دندان مورد استفاده قرار می گیرد، ماده ی بی ضرری بوده و آسیبی به دندان ها وارد نمی کند. بنابراین می توان گفت عوارض بلیچینگ دندان محدود بوده و بعد از چند روز و یا حتی چند ساعت رفع می شود. در ادامه به برخی از این موارد اشاره خواهیم کرد.

جهت آشنایی با ارتودنسی نامرئی اینجا کلیک کنید.

  1. حساسیت دندان ها

معمولا بعد از انجام بلیچینگ دندان تا چند روز حساسیت به گرما و سرما در دندان ها مشاهده خواهد شد که البته این حساسیت گذرا خواهد بود.

بیشتر بخوانید...

  1.  سوزش در بافت لثه

با توجه به این که ماده سفید کننده مورد استفاده در بلیچینگ دندان حاوی پروکساید قوی می باشد، استفاده از آن می تواند احساس سوزش در بافت لثه را به وجود آورد.

  1. درد در دندان ها

گاهی در پروسه درمان و یا حتی تا چند روز بعد از درمان ممکن است احساس درد در دندان ها به وجود آید که این درد می تواند بر اثر عوامل مختلفی مانند استفاده از مواد سفید کننده، کم آبی دندان ها، قرار گرفتن دندان ها در مقابل دمای بالا در حین انجام بلیچینگ دندان و ... به وجود آید.

بیشتر بخوانید:

  1. تغییر رنگ بلیچینگ

در رابطه با این عارضه می توان گفت که تغییر رنگ در بلیچینگ به ندرت اتفاق می افتد و دلیل آن را می توان رعایت نکردن نکات مراقبتی از جمله بهداشت دهان و دندان و داشتن تغذیه نامناسب بیان کرد.

  1. طول عمر پایین

این روش دائمی نمی باشد و نیاز به تمدید دارد. نکته ی مهمی که در این رابطه وجود دارد این است که با رعایت نکات بهداشتی و مراقبتی می توان مقداری به طول عمر آن افزود.

بیشتر بخوانید... ارتودنسی دندان چیست؟

  1. نداشتن جنبه درمانی

در علم دندانپزشکی بلیچینگ دندان به عنوان یک روش زیبایی شناخته می شود که برای سفیدی دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد و نمی توان از این روش انتظار درمان ناهنجاری های دندان ها را داشت.

رفرنس

  • ۹۹/۱۲/۰۹
  • NetWare Studio

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی