تصورات غلطی که درباره ایمپلنت وجود داره، باعث میشه کسایی که بهش نیاز دارن، ازش سر باز بزنن.
بیشتر بخوانید... دندانپزشک ترمیمی خوب
اینجا به چند مورد اشاره میکنیم که میخوایم نقضشون کنیم:
۱. ایمپلنت دندانی ممکنه روی دندان های باقی مانده تأثیر داشته باشه
ایمپلنت دندان یک روش مستقله که با کمی فاصله از دندان های مجاور انجام میگیره؛ بنابراین منجر به ضعیف شدن دندان های طبیعی نمیشه.
بیشتر بخوانید... لمینت دندان چیست
۲. قیمت ایمپلنت دندان بسیار بالا است
بله هزینه بر هست، اما باید دید که در مقابل این هزینه قراره چه چیزی عایدمون بشه. به هر دلیلی ممکنه ما دندان هامون رو از دست بدیم، ایمپلنت بهترین روشیه که میتونیم با استفاده از اون، دوباره دندان های سالم و طبیعی و بادوام داشته باشیم.
۳. ایمپلنت دندانی، بی خطر نیست
قطعاً علم دندانپزشکی جوری پیشرفت کرده که با خطرات جدی روبرو نباشیم در این مورد. ولی خب هر روش جراحی ریسک خودش رو داره اما طبیعتاً خیلی کم هستن. برای پیشگیری، باید به دندانپزشک کاربلد، کارمون رو بسپریم.
۴. کاشت ایمپلنت، درد داره
معلومه که این روش درد نداره! اگر هم داشته باشه، خیلی محدوده. چون در هنگام جراحی، بی حسی تزریق میشه و بعد از انجام ایمپلنت اگر درست باهاش رفتار کنیم، دردی متوجه ما نخواهد شد.
سن مناسب انجام ایمپلنت دندان
باید تا سن۱۸ سالگی صبر کرد تااسکلت صورت شکل خودراپیدا کنددرغیر اینصورت ممکن است در آینده به خاطر رشد فک وصورت ایمپلنت دندانی، کوتاه تربه نظر برسد.
آیا با وجود ایمپلنت میتوان ارتودنسی انجام داد؟
در برخی مواقع پر کردن فاصله بین دندان ها با ارتودنسی امکانپذیر نیست. این گروه از بیماران معمولا یک یا چند دندان از دست رفته دارند. بنابراین متخصص ارتودنسی پس از تنظیم فواصل بین دندانی از ایمپلنت دندانی برای پر کردن این فواصل و جایگزین کردن دندان از دست رفته کمک می گیرد.
دقت کنید که ابتدا فواصل بین دندان ها با ارتودنسی تنظیم می شود و سپس ایمپلنت کاشته می شود. اگر این روال به نوبت و به درستی رعایت نشود ریسک عدم موفقیت ایمپلنت بالا می رود. همچنین نظم دندانی که بعد از کاشت ایمپلنت دندانی انتظار می رود حاصل نخواهد شد.
بیشتربخوانید... روکش های تمام سرامیک
- ۹۹/۱۱/۲۶