ارتودنسی فلزی ، قدیمیترین و موثرترین روش درمانی ارتودنسی است، بریسهای فلزی، امروزه بسیار کوچکتر از بریسهای قدیمی هستند و جنس آنها از فلز یا فولاد ضد زنگ است. این براکتهای ارتودنسی به خود دندان بسته میشوند و تا اتمام دورهی درمان، در همان محل باقی میماند. بریسها با اعمال فشار روی دندانها، به تدریج باعث حرکت آنها به سمت محل مناسبشان میشوند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ارتودنسی نامرئی کلیک کنید.
بریس ها
بریس ها ابزار های دندانی هستند که به رفع مشکلات دندان های شما، مانند ازدحام، دندان های کج یا دندان هایی که از تراز خارج شده اند، کمک می کنند، بسیاری از افراد در دوران نوجوانی تحت درمان ارتودنسی فلزی قرار می گیرند، بریس ها به آرامی دندان های شما را صاف و مرتب می کنند تا یک بایت طبیعی داشته باشید. برخی از افراد برای اصلاح لبخند خود از بریس استفاده می کنند. اگر دندان های شما کج و یا نیش شما نامناسب است (آندر بایت یا اوربایت)، درمان های مختلفی وجود دارد که می تواند به صاف کردن دندان ها کمک کند؛ از جمله بریس ها و نگهدارنده ها، ابزار های سفارشی، متحرک یا ثابت که قسمت خارجی دندان شما را می پوشاند و به حفظ موقعیت آن ها کمک می کند.
اقدامات قبل از ارتودنسی
بسیاری از دندانپزشکان عمومی تراز بندی اساسی انجام می دهند و سایر مشکلات دندان را درمان می کنند، اما متخصصان ارتودنسی در اصلاح مشکلات دندان های شما تخصص دارند. دندانپزشک یا متخصص ارتودنسی خوب که انتخاب می کنید، ابتدا یک معاینه بالینی انجام می دهد، از دندان های شما اسکن دیجیتال تهیه می کند، از صورت و دندان شما عکس می گیرد و اشعه ایکس برای دهان و دندان ها را سفارش می دهد. آن ها براساس این اطلاعات برنامه درمانی ارائه خواهند داد. ممکن است فقط به یک نگهدارنده متحرک نیاز داشته باشید، اگر یک اوربایت یا کمبود زیاد دندان دارید، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید که بیشتر افراد به بریس نیاز دارند.
بیشتر بخوانید... ایمپلنت دندان
انواع بریس ها
- بریس های فلزی
- بریس های سرامیکی
- بریس های لینگوال
- تراز کننده های شفاف
بریس ها چگونه عمل می کنند؟
بریس ها با فشار آوردن روی دندان های شما در طی یک دوره خاص عمل می کنند تا آن ها را به آرامی در یک جهت خاص حرکت دهید و همچنین استخوان زیر آن ها نیز تغییر شکل می دهد.
بریس ها بخش های مختلفی دارند
بخش های مختلف بریس ها عبارت اند از:
- براکت ها
- نوار های ارتودنسی
منبع:
- ۹۹/۱۱/۰۵