مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

بازار کار
استارت آپ
لایف استایل
پزشکی و سلامت
آموزش
سرگرمی

  • ۰
  • ۰

ماسک مو از محصولات مراقبتی می باشد که امروزه برای محافظت از موها و استحکام بخشیدن به موها مورد استفاده قرار می گیرد. جهت کسب اطلاعات بیشتراز بهترین آموزشگاه آرایشگری کلیک کنید.

بیشتر بخوانید... آموزش کاشت ناخن

آموزش تهیه چند نمونه ماسک مو نرم کننده:

۱- ماسک مو نرم کننده تخم مرغ و روغن زیتون:

این ماسک مو مملو از پروتئین می باشد. برای تهیه این ماسک لازم است تا ابتدا یک عدد یک عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی آب، به خوبی مخلوط نمایید. زرده تخم مرغ برای جلوگیری از ریزش مو بسیار مؤثر است.

۲- ماسک مو نرم کننده سس مایونز و تخم مرغ:

یکی از موادی که برای نرم نمودن موها می تواند بسیار مفید باشد و در تمام منازل نیز وجود دارد، سس مایونز می باشد. برای تهیه این ماسک لازم است تا ابتدا با توجه به حجم مو مقداری از سس مایونز را به همراه دو عدد تخم مرغ و یک عدد موز له شده به خوبی مخلوط نمایید. در نظر داشته باشید که این ماسک مملو از پتاسیم است و علاوه بر اینکه می تواند موجب نرمی موها شود، مواد مغذی مو را نیز می تواند به فولیکول های مو برساند.

۳- استفاده از انواع روغن های گیاهی:

یکی از موارد مهمی که در پایه اصلی انواع ماسک مو نرم کننده مورد استفاده قرار می گیرد، روغن های گیاهی هستند.روغن های خالصی پون گل سرخ، رزماری و اسطوخودوس می توانند موجب لطافت و نرمی مو شوند. شما می توانید در منزل به هر کدام از این روغن ها ۴ قاشق غذا خوری سرکه  استفاده کنید و  آن ها را بر روی موهای سر خود به خوبی ماساژ دهید.

۴- ماسک مو عسل:

عسل یکی از مواد طبیعی است که برای مو ها و پوست فواید بسیاری دارد. ترکیب آن با روغن زیتون می تواند باعث خوش حالتی و نرم شدن موها گردد. برای آنکه به عنوان یک ماسک نرم کننده بتوانید از آن استفاده کنید، لازم است تا ۳ قاشق غذاخوری عسل را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون به خوبی مخلوط کنید و به آن یک موز له شده نیز اضافه کنید.

۵- ماسک مو آووکادو:

آووکادو یک میوه گرمسیری است که برای موها بسیار مفید است. برای استفاده از آووکادو لازم تا بخش گوشتی آن را از پوست و هسته جدا کرد و سپس به آن مقداری شیر نارگیل و روغن زیتون اضافه نمود.

بیشتر بخوانید:

  • ۹۹/۱۰/۱۴
  • NetWare Studio

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی