سایر بیماران ممکن است پدیده ای را تجربه کنند که به عنوان هایپرودنتیسی شناخته می شود. هایپردونتیا با تعداد اضافی دندان مشخص می شود. اگر بیش از 20 دندان شیری یا 32 دندان دائمی ایجاد کنید، دچار هایپرودنتیا هستید؛ از این دندان های اضافی غالبا به عنوان دندانهای فوق بزرگ یاد می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ارتودنسی دندان کلیک کنید.
ارتودنسی دندان اضافی
برای بیماران مبتلا به هایپرودنتیا ، ممکن است درمان ارتودنسی همراه با استخراج ضروری باشد، یک جراح دهان و دندان می تواند دندان یا دندان اضافی را برداشته و سپس یک متخصص ارتودنسی می تواند لقمه را برای ایجاد لبخندی هماهنگ و سالم تراز کند. برخی از بیماران ممکن است نیازی به استخراج نداشته باشند و فقط به درمان ارتودنسی نیاز دارند. مشاوره با بهترین متخصص ارتودنسی در تهران دارای تابلو به شما کمک می کند تا یک برنامه درمانی ایجاد کنید که نیاز شما را به بهترین وجه برآورده کند.
بیشتر بخوانید... ارتودنسی متحرک
مناسب ترین سن برای مراجعه به متخصص ارتودنسی
مهم نیست که با چه مسئله ای روبرو هستید، توصیه می شود که بیماران برای اولین بار در حدود هفت سالگی به یک متخصص ارتودنسی مراجعه کنند. این اجازه می دهد تا متخصص ارتودنسی ببیند که چگونه لبخند شکل می گیرد و اجازه می دهد تا درمان های لازم دقیقا در زمان مناسب شروع شود تا بیشترین تأثیر را داشته باشد. با این حال، درمان ارتودنسی در هر سنی قابل انجام است. چه شما 7، 17 یا حتی 67 ساله باشید، هرگز دیر نیست که با یک متخصص ارتودنسی مشاوره کنید و لبخند رویاهای خود را بگیرید.
دندان شیری چیست؟
دندانهای شیری به دندانهای اولیه گفته میشود که از زمان نوزادی شروع به رویش و بیرون زدن از لثه میکنند و در سنین مدرسه به تدریج افتاده و با دندانهای دائمی جایگزین میشوند. معمولا در سن ۲۱ سالگی تمامی دندانهای دائمی بیرون زده اند. به وضعیتی که در آن تعداد دندانهای شیری بیش از ۲۰ یا تعداد دندانهای دائمی بیش از ۳۲ عدد باشد، دندان اضافی گفته میشود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ارتودنسی نامرئی اینجا کلیک کنید.
کشیدن دندان اضافی
بسته به موقعیت دندان اضافی ممکن است نیاز به جراحی وجود داشته باشد. کشیدن دندان تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی صورت میگیرد که این امر بستگی به شدت و پیچیدگی مشکل دارد. برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل دندانی در آینده، باید از سن هفت سالگی کودک را به ارتودنتیست نشان دهید.
منبع: tehranortho.ir
- ۹۹/۱۰/۱۳