ارتودنسی کرونا چیست؟ با شیوع بیماری کووید 19 دغدغه بسیاری از مردم این است که چه اقدامات احتیاطی در زمان ارتودنسی برای کرونا انجام دهند. ویروس کرونا 2019 (COVID-19) یک بیماری مسری است که در اثر سندرم حاد تنفسی ایجاد می شود. اوایل سال 2020 به عنوان یک بیماری همه گیر جهانی ظاهر شد و بیش از 200 کشور و سرزمین را تحت تأثیر قرار داد. این عفونت بسیار مسری است و انتقال بیماری از ناقلین بدون علامت از جمله کودکان گزارش می شود. از طریق تماس فرد به فرد از طریق آئروسل و قطرات پخش می شود. عمل فاصله اجتماعی – حفظ فاصله 1-2 متر یا 6 فوت – بین مردم به طور گسترده ای توصیه می شود که سرعت را کاهش دهد یا متوقف کند.
در ارتودنسی به سختی می توان این فاصله را حفظ کرد که ارتودنتیست ها را در معرض خطر دستیابی و انتقال عفونت قرار می دهد. هدف از این بررسی آگاهی در مورد ظهور، اپیدمیولوژی، خطرات و اقدامات احتیاطی در طول بحران بیماری است.
بیشتر بخوانید... ارتودنسی نامرئی
دندانپزشکی، از جمله ارتودنسی، هنگام انجام عمل های جراحی نیاز به مجاورت با بیماران دارد. متأسفانه، این امر باعث می شود که کارکنان مراقبت های بهداشتی دندان در معرض خطر ابتلا به بیماری های عفونی از جمله بیماری کرونا قرار بگیرند. علاوه بر این، دوره کمون عفونت کووید 19 ممکن است تا 24 روز برسد؛ در حالی که در این دوره تأخیر هنوز مسری است. این امر خصوصا برای متخصص ارتودنسی که روزانه شاهد مشاهده حجم بالای بیماران در یک دوره کوتاه هستند، بسیار مهم است.
علاوه بر این، چندین مطالعه ناقل بدون علامت را گزارش کرده است؛ از جمله کودکان که درصد بالایی از بیماران ارتودنسی را تشکیل می دهند که خطر تیم ارتودنسی را حتی بیشتر می کند. اگر چه انتقال متقاطع COVID-19 در داخل یک مرکز دندانپزشکی تاکنون گزارش نشده است، اما با توجه به شروع اخیر بیماری و کمبود داده ها، خطر همچنان افزایش یافته است.
اگرچه این احتمالا عفونت از منبع دیگری غیر از مرکز دندانپزشکی بوده است؛ اما پرسنل آلوده می توانند در دوره تأخیر خود مسری باشند و سایر اعضای تیم یا بیماران مراجعه کننده به کلینیک دندانپزشکی را آلوده کنند. این احتمال اهمیت اقدامات سختگیرانه را برای اطمینان از ایمنی و جلوگیری از انتقال احتمالی در عمل ارتودنسی بیشتر می کند.
بیشتر بخوانید:
- ۹۹/۱۰/۰۱