مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

مجله اینترنتی بازار

ما در این وبلاگ سعی بر آن درایم جالبترین مطالب وب را برای شما جمع آوری کنیم

بازار کار
استارت آپ
لایف استایل
پزشکی و سلامت
آموزش
سرگرمی

  • ۰
  • ۰

چرا در دوره رکود، خرید یا سرمایه گذاری مناسب است؟

می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که چرا در دوره رکود اقتصادی سرمایه گذاری مناسب است. همچنین به این سوال پاسخ خواهیم داد که در دوره رکود کدام بخش های اقتصادی بالاترین نرخ بازدهی را دارند. اگر شما هم مثل من به دنبال یافتن راه های مناسب برای سرمایه گذاری در شرایط فعلی هستید، این  مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

 

درسی از کینز برای سرمایه گذاری در دوره رکود

جان مینارد کینز (John Maynard Keynes)، متولد سال ۱۸۸۳ میلادی در انگلستان و یکی از برجسته‌ترین اقتصاددانان قرن 20 به شمار می رود. همه ما کینز را به عنوان یک اقتصاددان مشهور می شناسیم، اما جالب است بدانیم وی علاوه بر این، بیشترین شهرت‌اش به خاطر مدیریت تحسین برانگیز یک صندوق سرمایه‌گذاری به نام «صندوق سرمایه‌گذاری کالج کینگز کمبریج» بوده است. این صندوق در دوره 19 ساله مدیریت کینز و حتی در دوره رکود بزرگ اقتصادی دهه 1930 میلادی و دوره جنگ جهانی دوم، بازدهی متوسط 12 درصدی داشته است.کینز در نوشته‌های خود منطق سرمایه گذاری اش را چنین توضیح می دهد: «هدف من این است که اوراق بهادار را زمانی بخرم که قدرت بازدهی‌اش به بیشترین حد خود رسیده و قیمت بازای آن در مقایسه با ارزش‌اش به کمترین حد خود رسیده باشد». کینز در نوشته های خود تاکید می کند اگر می خواهید سرمایه گذار موفقی باشید، باید در دوره رکود که قیمت ها بعد از یک تاخت و تاز به آرامش رسیده و تا حد نهایت کاهش یافتند، سرمایه گذاری کنید و صبور باشید. او می گوید سرمایه گذار موفق فردی است که به سرمایه گذاری بلندمدت فکر می کند و سرمایه خود را قربانی سودهای هیجانی و کوتاه مدت نمی کند. پس درسی که از کینز می آموزیم این است که در دوره رکود تنها سرمایه گذارانی موفق می شوند که بلندمدت و مداوم انجام دهند و قید منافع کوتاه مدت را بزنند.

 

بورس و بازدهی 700 درصدی

توضیح دادیم که نوع سرمایه گذاری که در دوره رکود انجام می شود باید بلندمدت و مداوم باشد، حالا این سوال پیش می اید که کدام بازار در بلندمدت سوده‌تر است؟ برای همین منظور ما عملکرد بازارهای مختلف برای سرمایه گذاری در بلندمدت را توضیح می دهیم.

کارشناسان بورس می گویند بین شش بخش اصلی سرمایه گذاری یعنی بورس، طلا و سکه، ارز (دلار)، سپرده بانکی، قیمت زمین و قیمت مسکن، بورس با بازدهی 700 درصدی در 7 سال،  بالاترین میزان بازدهی را در بین این شش بخش دارد. اما حال این سوال مطرح می شود که چگونه در بازار بورس سرمایه گذاری کنیم؟ کارشناسان بورس معتقدند سرمایه گذاری شما در بازار باید سه ویژگی داشته باشد. اول اینکه وقتی بازار روند نزولی به خود گرفته و قیمت ها اصلاح می شود و حباب بورس می ترکد، بهترین زمان برای خرید سهام است.

مورد دوم اینکه، سعی کنید  سهامهایی را بخرید که در دوره های گذشته، پرداخت سود نقدی خوبی داشته اند. یعنی حتما عملکرد تولید، فروش و پرداخت آنها را در صورت های مالی رصد کنید.

و نکته سوم اینکه، حتما سعی کنید از متخصصان بورس کمک بگیرد و هر سهمی را نخرید. کارشناسان این حوزه که اغلب در صندوق های سرمایه گذاری بورسی فعال هستند، بهترین مشاوره را به شما خواهند داد تا بیشترین سود را در سال های آتی داشته باشید.

 

سکه و طلا و سود 380 درصدی

 سکه و طلا بخاطر نرخ ارز و قیمت جهانی و همچنین شرایط داخلی اقتصاد کشور همواره دارای نوسان هستند. بررسی ها نشان می دهد در سرمایه گذاری، سکه و طلا پس از بورس در بلندمدت بالاترین نرخ بازدهی را داشته است، به طوریکه در دوره 7ساله بازدهی سکه و طلا 380 درصد بوده است. در اینجا نیز توصیه شده زمان التهابات ارزی به هیج وجه موقع خوبی برای سرمایه گذاری در حوزه طلا و سکه نیست و سعی کنید در دوره رکود اقدام به خرید طلا و سکه کنید. باید بدانید قبل از شما هر کسی در دوره التهاب بازار ارز و سکه و طلا، در این دو قلم سرمایه گذاری کرده، اگر شانس با او یار بوده باشد، شانس آورده که سکته نکرده است.

 

زمین و مسکن با سود 300 درصدی البته دارای استهلاک

بررسی ها نشان می دهد بازدهی مسکن و زمین در دوره 7 ساله 300 درصد بوده است. اما باید بدانید خرید مسکن در تهران و شهرهای بزرگ به همین راحتی نیز و دهها ریسک دارد و در مورد مسکن نیز باید بدانید مسکن در بین شش بخشی که برای سرمایه گذاری گفتیم، بالاترین هزینه برای استهلاک و فرسودگی را دارد. البته اگر شانس هم بیاورید مسکنی که مازاد بر نیاز خود خریده اید، دولت از آن مالیات نگیرد.

 

سپرده بانکی را یک ساله ببینید

طبق بررسی ها سپرده بانکی نیز طی دوره 7 ساله بازدهی 160 درصدی داشته است. یعنی پس از بورس، سکه و طلا و زمین و مسکن و قبل از ارز، سپرده در رتبه پنجم بازدهی قرار دارد. اما در این بخش نیز تاکید می شود سعی کنید سپرده گذاری شما دوره یکسال باشد که قدرت نقدشوندگی داشته باشد و سپرده 5 ساله را انتخاب نکنید.

 

دلار کمترین بازدهی را دارد

طبق بررسی ها دلار طی دوره 7 ساله نرخ بازدهی 100 درصدی دارد. اما باید بدانید چون تعیین نرخ دلار در دست دولت است، سرمایه گذاری در این بخش بیشترین ریسک را دارد، چون دولت می تواند هر وقت که بخواهد نرخ دلار را تثبیت کرده و سالها ثابت نگه دارد.

 

برخی از قمیت ها از محاسبات سایت تجارت نیوز استخراج شده است

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی